U okviru projekta „Rukomet u malim sredinama“, a u organizaciji Rukometnog kluba Senj, izbornik Hrvatske muške rukometne reprezentacije Goran Perkovac posjetio je u utorak, 12. prosinca 2023. godine, Senj. Proslavljeni reprezentativac, kapetan zlatne olimpijske reprezentacije iz Atlante 1996. godine, koji je sa svojim suigračima donio Hrvatskoj prvo olimpijsko zlato, rado se odazvao pozivu na ovo lijepo rukometno okupljanje.

Dvosatni program animacije i promicanja rukometnog sporta okupio je preko stotinu mladih rukometašica i rukometaša, te njihovih trenera koji su došli iz Gospića, Raba, Novog Vinodolskog i Selca.

Iz Gospića je na ovo hvalevrijedno okupljanje otputovalo 8 trenera i 8 mladih, perspektivnih rukometaša generacije dječaka U15 koji su imali čast trenirati s izbornikom Perkovcem. Vjerujemo kako su pod trenerskom palicom izbornika njihovih uzora naučili poneku novu rukometnu tajnu, a treneri vidjeli kako se još više i kvalitetnije posvetiti malim i mladim rukometnim talentima.