Sportsko učilište u suradnji s Rukometnim savezom Zagrebačke županije organiziralo je provedbu Programa usavršavanja za poslove trenera rukometa.

Program usavršavanja, koji je pripremljen i provodi se temeljem smjernica međunarodnih pravila i standarda koje propisuje Europska rukometna federacija kroz RINCK Convention (EHF Caoches Convention), omogućava s jedne strane trenerima koji su do sada završili program osposobljavanja da osiguraju svoju evolucijsku potrebu za edukacijom, usavrše razinu znanja, vještina i sposobnosti, a s druge strane osigurava rukometnim klubovima educirane trenere koji mogu samostalno provoditi stručne poslove u rukometu na višoj razini, te im omogućava nastavak školovanja prema najvišoj razini edukacije.

Treneri Rukometnog kluba „Gospić“, Antonija i Vanja Antić odlučili su nadograditi svoja trenerska znanja priključivši se spomenutom usavršavanju. Dugogodišnji kvalitetan rad spomenutog dvojca okrunili su pozivi za sudjelovanje u svrsi trenera na kampovima Hrvatskog rukometnog saveza, a u 2023. godini je Vanja dobio novo priznanje time što je postao Regionalni stručni suradnik za ženski rukomet.

Usavršavanje i A licenca zasigurno će podignuti vrijednost rada ovih dvoje trenera kao i kvalitetu treninga i uspjehe onih rukometašica koje će svoja rukometna znanja i vještine razvijati učenjem od Antonije i Vanje.