Dječaci 2008. godišta su u subotu, 14. prosinca 2019. godine, odigrali svoje posljednje utakmice u 2019. godini.

Liga Primorsko-goranske županije je za našu ekipu u 2019. godini došla do svog kraja. U posljednjim utakmicama smo za protivnike imali ekipe Kastva i Pećina, te veoma ozbiljnim pristupom došli do dvije uvjerljive pobjede i na savršen način otišli na zasluženi odmor.

 

RK KASTAV – RK GOSPIĆ 4:17 (2:7)

Tijekom utakmice smo stvorili veliki broj situacija za postizanje pogodaka, no brojne tehničke greške u završnici i slaba realizacija koštale su nas većeg vodstva u prvih 15 minuta. U nastavku smo navedene probleme popravili i u konačnici ostvarili visoku pobjedu. Milković s 4, te Marković Ml., Stilinović, Jergović, Maras i Borovac L s po 2 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

 

RK GOSPIĆ – RK PEĆINE 17:8 (12:3)

Odlična igra naših dječaka od prve sekunde utakmice i dvije visoke serije od 5:0 i 4:1 donijele su nam visoko 9:1 vodstvo nakon prvih 10 minuta utakmice. Plus 9 (12:3) na poluvremenu pokazatelj je ozbiljnog pristupa našeg sastava protiv druge ekipe lige. Rotacije u nastavku nisu utjecale na rezultat, dapače održali smo visoku prednost i osvojili nova 2 boda. Stilinović je postigao 7, Jergović 4, Marković Ml. 2, dok su po 1 pogodak postigli Milković, Jerković, Ratković Ju. i Jamičić.