Seniori su nastavili s pozitivnim rezultatima.

Seniorska ekipa je u subotu, 2. studenoga 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću pred odlično popunjenim tribinama ugostila RK Rudan Labin II.

Napadački uvjerljiv ulazak u utakmicu nismo uspjeli potvrditi sigurnim obrambenim reakcijama što su gosti iskoristili i nekako uspjeli ugurati loptu iza golmana Kolačevića. Semafor je pokazivao 3:3, no ulaskom vratara Brkljačića, te između 5. i 11. minute pogotcima Pavelića, Udiljka, Brajkovića i Suknaića radimo seriju 6:0 (9:3). Novi odlični period u igri donosi nam u periodu od 14. i 25. minute seriju 9:0 (19:5) kojom rješavamo pitanje pobjednika već prije kraja prvoga poluvremena. 

Trener Jeličić je iskoristio mogućnost i oko 20. minute krenuo s uvođenjem naše mladosti koja je, pogotovo uz  podršku iskusnijih suigrača, na terenu opravdala očekivanja.

U drugom poluvremenu smo nastavili s ozbiljnom igrom, razliku povećali na +16 (29:13, 31:15, 32:16) da bi u konačnici pred, prema službenom podatku u zapisniku,  petstotinjak fantastičnih gledatelja  ostvarili pobjedu od 15 pogodaka razlike (34:19).

U listu strijelaca se  upisao veliki broj igrača, a najefikasniji su bili Čović, Suknaić, Jelić i Pavelić s po 5 pogodaka, Brajković s 4, dok su po 2 puta precizni bili Kovačević, Udiljak i Jurišić.

Posebno nas veseli odaziv gledatelja i odlično popunjene tribine. Ovim putem se zahvaljujemo svima na podršci. Vidimo se za dva tjedna u još većem broju.