U Rijeci su odigrane odgođene utakmice 5. kruga I HRLDA zapad.

U četvrtak, 21.12.2017. godine, naši su dječaci na čelu sa svojim trenerom Kneževićem otputovali u Rijeku i odigrali odgođene utakmice 5. kruga I HRLDA zapad protiv Trsata i Zameta, te izborili jednu pobjedu i ostvarili zacrtani cilj.

 

RK TRSAT – RK GOSPIĆ 25:13 (11:7) – unaprijed smo znali da će ovo biti teška utakmica u kojoj je gotovo nemoguće doći do bodova. U prvih 20 minuta održavali smo zaostatak od 3 do 4 pogotka, da bi u nastavku brojnija, fizički daleko superiornija, a samim time i kvalitetnija ekipa postepeno povisivala svoju prednost dokonačne pobjede rezultatom 25:13, na kojoj im i čestitamo. Unatoč visokom porazu, možemo biti zadovoljni onime što je naše ekipa prikazala protiv zaista veoma jakih protivnika. Nikola Kovačević postigao je 5, a Luka Delišimunović 3 pogotka.

 

RK GOSPIĆ – RK ZAMET 21:18 (11:9) – ovo je bila utakmica koju smo označili kao veoma bitnu i za nju smo htjeli biti što spremniji i odmorniji. Ekipa Zameta je u sezonu ušla ojačana s par igrača koji su do sada branili bojedrugih klubova, te je samim time i konkurentnija u natjecanju. Dečki su odigrali vrlo dobro, te svih 40 minuta bili u vodstvu od 2-4 pogotka (4:2, 9:6, 12:10, 16:13, 20:16). Ponovno je najprecizniji bio Nikola Kovačević (5), dok su ubadanja Luke Marasa s lijevog krila, uz brzo prenošenje lopte vanjskih igrača, omogućila da Petar Milković s desnog krila postigne veoma važna 4 pogotka. Sigurnost obrani davao je raspoloženi ante Stilinović na golu, te je ekipa ostvarila veoma vrijednu pobjedu za nastavak natjecanja u 2018. godini.

Trenutačno imamo 14 bodova i dijelimo drugo mjesto s ekipom Umaga.