Završila 5. Večer rukometa koja se, kao i dosadašnjih godina, sastojala od dva dijela, utakmice i fešte u The Highlander`s Pubu.

Nakon vrlo dobre predstave na parketu u utakmici 7. kola II HRL zapad protiv ekipe Selca i pobjede rezultatom 28:19 (12:9) fešta i odlično raspoloženje u Pubu su bili zagarantirani. Pub je ponovno bio “uređen” u rukometnom štihu, natpis RK “GOSPIĆ” postavljen iznad šanka i slike naših rukometaša koje su se “vrtile” na TV-ima davale su drugačiji izgled. Okupljanje je počelo oko 22 sata, Pub se polako punio, a domaća grupa Tajno ime je sa podizanjem atmosfere krenula oko 23 sata. Odlično raspoloženje i iznimno pozitivna atmosfera vladala je od samog početka večeri, a do vrhunca je došla već oko 30 minuta iza ponoći i trajala sve do fajrunta.
Hvala Kovačević Ico na velikoj pomoći pri organizaciji, hvala Veteranke Aerobic Mladost (Katarina Brezović) na odličnoj svirci, posebna hvala svim ljudima koji su došli i podržali još jedan pozitivan projekt u sklopu našega kluba!!! Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine!!! 🙂))