Subota, 24.3.2018., je bila aktivna i za mlađe kadete koji su odigrali utakmice lige Primorsko-goranske županije.

Ovoga puta na rasporedu su bile utakmice protiv Kvarner Kostrene i Mornar-Crikvenice. Iako smo zbog obveza nekih igrača u seniorskoj ekipi na utakmice u Rijeku otputovali bez nekoliko igrača htjeli smo ostvariti obe pobjede, no u tome nismo uspjeli. Lošija igra protiv Mornar-Crikvenice koštala nas je osvajanja sva 4 boda.

RK GOSPIĆ – RK KVARNER KOSTRENA 19:16 – od početka utakmice smo uhvatili pozitivan ritam i držali prednost od 3 do 4 pogotka, a na odmor odlazimo pri rezultatu 11:7. Serijom 4:0 u nastavku se odvajamo pogotcima Suknaića i Dizdara na 15:7 i prelamamo utakmicu. U završnici smanjujemo ritam i omogućujemo protivniku da smanji razliku na konačnih 19:16. Najefikasniji su u našoj ekipi bili Suknaić sa 8, te Dizdar i Starčević s po 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK MORNAR-CRIKVENICA 21:22 – mlaka i nezainteresirana igra u obrani omogućila je protivniku relativno lagano postizanje pogodaka i prednost koja je u jednom trenutku iznosila +7 (18:11). Prilično kasno su naši igrači počeli igrati onako kako znaju, te smo se u posljednjih 10 minuta utakmice uspjeli približiti na -1 (21:22), ali ipak ostvariti poraz. Vukelić je postigao 6, Suknaić 5, a Dizdar je dodao 4 pogotka.