U Rijeci su (subota, 24.3.2018.) odigrane utakmice lige PGŽ za dječake “B” u kojima smo snage odmjerili s Kozalom i Pećinama.

Utakmice su se igrale u dvorani na Zametu, a naša ekipa je bila oslabljena za nekolicinu igrača koji su u isto vrijeme sudjelovali na turniru u Čavlima. Unatoč tome odigrali smo dobre utakmice, napredak je i više nego vidljiv, a možemo žaliti i za pobjedom protiv ekipe Pećina.

RK KOZALA – RK GOSPIĆ 2:16 – početnu seriju 4:0 pogotcima Rukavine, Čačića i Suknaića nastavili smo novom, dominantnom serijom 11:0 i došli do visoke pobjede. Suknaić je postigao 6, dok su Jergović i Čačić dodali po 3 pogotka.

RK PEĆINE – RK GOSPIĆ 11:11 – utakmica se u prvih 15 minuta igrala gol za gol, te se na odmor otišlo pri neriješenom rezultatu (6:6). U nastavku serijom 3:0 odlazimo na 9:6, a u posljednju minutu ulazimo s prednošću od dva pogotka razlike (11:9) koju ne uspijevamo kapitalizirati, te protivnici izjednačavaju i utakmica završava neriješenim rezultatom. Po dva pogotka postigli su Jergović, Čačić, Rukavina i Vučetić.