Tuga, žal, razočaranje, sreća, zadovoljstvo i ponos. To su osjećaji koji nam se miješaju.

Prilog: ISJEČCI S UTAKMICE !!!



Odigrana je utakmica 1. kola III HRL zapad u kojoj su gosti u veoma napetoj i čvrstoj utakmici do zadnje minute uspjeli ostvariti pobjedu rezultatom 27:30 (12:11).
Gosti su počeli efikasnije i poveli 2:4 i 6:9 no radimo 4:0 seriju te prelazimo u vodstvo 10:9 i 12:10 no u tim trenucima brzopleto rješavamo polukontre i kontre i umjesto povećanja vodstva za 2-3 gola odlazimo na odmor pri rezultatu 12:11. U nastavku gosti kaznjavaju naše greške i prelaze u vodstvo (14:17). Furioznom igrom u obrani i napadu radimo seriju 6:0 i prelazimo u novo vodstvo te rezultat na semaforu pokazuje 20:17. Tu se javljaju nove oscilacije u našoj igri, nekoliko neshvatljivo izgubljenih lopti što gosti naravno koriste i odlaze kući s pobjedom 27:30.
Najefikasniji su u našim redovima bili Marijan Jelic sa 6, Mate Pavelić sa 5, te Ivan Ivan Jelic i Vanja Antić s po 4 pogotka. Golman Marko Brklajčić je bio vrlo pouzdan obranivši 13 gostujućih pokušaja.

Zahvaljujemo se publici što je došla i sa stotinjak prisutnih ugodno popunila dvoranu. Nadam se da niste otišli nezadovoljni, da ste prepoznali borbu na terenu tijekom svih 60 minuta utakmice te da ćete nam doći ponovo za 14 dana.

Prilog: ISJEČCI S UTAKMICE: