Pandemijske mjere povezane s pojavom virusa COVID-19 trenutačno su prošlost što je rukometašima omogućilo ponovno organiziranje rukometne večeri u njezinom punom obujmu.

Mjesto radnje jubilarne desete rukometne večeri tradicionalno je bio The Highlanders Pub s taktovima nezaobilaznog Gs Big Banda, a rezultat je bila, već dobro nam znana, fantastična, fanatična i veoma pozitivna rukometna fešta.

Tražilo se i ove godine (subota, 7.5.2022.) mjesto više u unutrašnjosti kafića koji se počeo puniti već u 20 sati, dok su se rukometaši Gospića u majicama s klupskom obilježjima priključili oko 21 sat, nakon odigrane posljednje utakmice 1. HRL jug u sezoni 2021./2022. i poraza u velikoj borbi protiv RK Rudar Adria Oil.

Ritmovi Gs Big Banda mogli su se čuti već od 22 sata, a pjesma za pjesmom, piće za pićem i atmosfera se polako zagrijavala, a ljudi željni dobre zabave napunili su pub i preko njegova kapaciteta. Bilo je tu plesa i pjesme, smijeha i zabave čime se nastavila ova, sada već desetljetna tradicija “feštanja s rukometašima”.

Osim natpisa RK “GOSPIĆ”  koji je zauzimao već standardno mjesto iznad šanka, dodatni rukometni štih davale su i slike svih dobnih kategorija članova kluba koje su se cijelu noć prikazivale na televizorima, te mnoštvo posjetitelja obučenih u majice s obilježjima Rukometnog kluba „Gospić“.

Rukometaši se i ovoga puta neizmjerno zahvaljuju vlasnicima puba, zaposlenicima koji su neumorno radili cijelu noć, Gs Big Bandu na još jednom odličnom izdanju, kao i svim posjetiteljima koji su i ove godine uveličali ovu večer i bili dio odlične atmosfere.

Foto album – 10. rukometna večer