Dvanaestu godinu zaredom održala se Rukometna večer. U subotu, 20. travanja 2024. godine, svoje 12. izdanje doživjela je na kraju seniorske sezone, po odigranom posljednjem kolu u kojem je pomlađena muška seniorska ekipa pobjedom protiv RK Zamet 2 okončala još jednu sezonu u 2. HRL Zapad.

Rukometna večer godinama je sinonim za odličnu zabavu, pozitivnu atmosferu i sinergiju rukometaša s društvom Gospića, što se potvrdilo i ove godine. Taktovi rock glazbe, hladno piće, odlično raspoloženje i ljudi željni dobre zabave napunili su The Highlanders Pub, već tradicionalno mjesto održavanja, i preko njegova kapaciteta.

Natpis RK “GOSPIĆ” smjestio se na već standardno mjesto iznad šanka, a dodatni rukometni štih donijele su standardne slike svih dobnih kategorija članova kluba iz tekuće sezone 2023./2024. koje su se cijelu noć prikazivale na televizorima, kao i mnoštvo posjetitelja obučenih u majice s obilježjima Rukometnog kluba „Gospić“.

Za odličnu glazbu pobrinuo se nezaobilazni Gs Big Band, a ples, pjesma, smijeh i zabava obilježili su i ovu 12. po redu „feštu s rukometašima“.

Rukometaši se još jednom neizmjerno zahvaljuju vlasnicima puba, zaposlenicima koji su neumorno radili cijelu noć, Gs Big Bandu na još jednom odličnom izdanju, kao i svim posjetiteljima koji su i ove godine uveličali ovu večer i bili dio odlične atmosfere.

Vidimo se i sljedeće godine.