Seniori su otputovali u Senj i protiv istoimenog protivnika odigrali utakmicu 11. kola II HRL zapad.

Subota, 24.2.2018. godine, je bila aktivna za seniore koji su u Senju s početkom u 15 sati odigrali utakmicu 11. kola. Zbog veoma ranog i nepopularnog termina, u ekipi, uz ranije ozlijeđene i bolesne Ivana Jelića, Marka Brkljačića, Josipa Starčevića i Nikolu Biškupića, te poslovno odsutnog Tomislava Sabljaka, nismo imali Ivana Blaškovića, Igora Jelinića, Ivana Verzona, Ivana Sabljaka, Antu Stipetića, a prvi puta u karijeri u sastavu je bio još jedan mladac, Tomislav Milković.

Ponovno je došlo do lošeg i nesigurnog ulaska u utakmicu i početnog zaostatka 3:0. Ipak, uspijevamo uloviti ravnotežu, te pri rezultatu 9:5 odigravamo nekoliko odličnih obrana, no raspoloženi Jeličić na protivničkom golu nije nam dozvolio da ih potvrdimo u napadu. Krajem prvog poluvremena domaćin iskorištava nespretne napadačke reakcije naših igrača i na odmor odlazimo s visokim zaostatkom od 7 pogodaka (16:9).

U drugi dio utakmice ulazimo rastrčanije, ali zbog rane ozljede Igora Radakovića gubimo potreban ritam, a dodatni manjak strpljenja koštao nas je povećanja zaostatka (21:11). Napad po napad, obrana po obrana i uspijevamo napraviti seriju 12:4 (25:23). Najprije je Kolačević s nekoliko dobrih reakcija na golu potvrdio sve čvršću i sigurniju obranu, da bi Čović i Pavelić nakon isključenja domaćeg Žunića od 4 minute (prigovor), dobrim napadačkim reakcijama 9 minuta prije kraja utakmice smanjili zaostatak na 24:20. U posljednjim trenucima igranja s igračem više Barbić iskorištava neopreznost, te pogotkom iz kontre prekida našu seriju i povećava na 25:20. Novim dobrim obranama dolazimo na 25:22. Unatoč nerealiziranom sedmercu (četvrtom) 4 minute prije kraja, nakon nove čvrste i efikasne obrane Pavelić realizira kontru i smanjuje na 25:23. Senjani u idućem napadu zabijaju, odmah zatim tehničkom greškom im dozvoljavamo brzi pogodak i ostvarujemo poraz rezultatom 28:23.

Ponovno su naši mladići dobili ozbiljnu ulogu. Suknaić (1 pogodak) je bio starter, a kasnijim ulaskom su se iskazali Milković (obrambeni zadaci) i Kosović (1 pogodak). Uz golmana Kolačevića koji je sakupio desetak obrana istakli su se Pavelić sa 7 i Čović sa 6 pogodaka.