Ivan Jelić i Ivan Biljan nagrađeni su i od strane Zajednice sportova Ličko-senjske županije.

Nakon što su dodijeljene nagrade za najbolje sportaše u 2017. godini na području gradova, uslijedila je dodjela nagrada u organizaciji Zajednice sportova Ličko-senjske županije.

U “bubnju” su se našli svi sportaši nagrađeni od zajednica sportova gradova u kojim djeluju, a s područja Ličko-senjske županije, dok je Izvršni odbor Zajednice sportova Ličko-senjske županije odlučio nagraditi one najbolje.

Dodjela je organizirana u srijedu, 21. veljače 2018. godine, u Kulturno informativnom centru u Gospiću s početkom u 17 sati, a među laureatima su svoja mjesta našli i naši članovi Ivan Jelić i Ivan Biljan, te je tako njihov dugogodišnji rad zasluženo prepoznat i vrednovan.

 

Ivan Jelić je nagrađen u kategoriji najboljeg sportaša naše županije, dok je Ivan Biljan zaslužio nagradu u kategoriji poticaja i razvoja sporta.

Navedene nagrade cijelom klubu i nagrađenim članovima služe kao satisfakcija za uložen izuzetan trud, kao zadovoljstvo što takav trud netko vidi i prepoznaje, te kao motivacija za daljnje napore koji će biti sve samo ne lagani.

 

NAJBOLJI SPORTAŠ: IVAN JELIĆ

Mladi i talentirani rukometaš Rukometnog kluba “Gospić” već je nekoliko godina jedan od najboljih igrača seniorske ekipe, a u 2017.godini bio je jedan od stožernih igrača i često direktni čovjek odluke u utakmicama u kojima je svoju ekipu vodio do opstanka u sezonu ranije izborenoj u 2. HRL zapad.

Statistički podaci od 107 pogodaka u 18 utakmica i 5,9 pogodaka po utakmici za poziciju lijevog krila su izuzetno dobri rezultati.

Uz navedeno, Ivan je iznimno bitan igrač za atmosferu u klubu koja je rkipi uvelike pomogla u cilju opstanka u višem rangu natjecanja.

 

POTICAJ I RAZVOJ SPORTA: IVAN BILJAN

Dugogodišnji predsjednik Rukometnog kluba „Gospić“ koji se klubu odlučio priključiti i preuzeti najodgovorniju funkciju 2011. godine kada nitko nije htio biti blizu kluba. Tijekom godina je doveo do činjenice da Rukometni klub „Gospić“ u rukometnim krugovima u Hrvatskoj više nije nepoznanica. Dapače, škola rukometa u klubu je po svojim rezultatima, broju članova i organizaciji jedna od najboljih, najbrojnijih i najuspješnijih u Hrvatskoj.

U 2017. godini hrabro je vodio klub, tvrdoglavo slijedeći zadani cilj. Unatoč promjenama na privatnom i poslovnom planu ostao je na poziciji predsjednika, te svojom upornošću osigurao klubu da nastavi svoj rast i bude to što danas jest.

danom privlači sve više mladih kako bi se bavili rukometom. Svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetama može biti uzor svim sportašima.

 

Čestitamo svim nagrađenim sportašima!