Poraz nas je još malo udaljio od željenog cilja.

U 12. kolu II HRL zapad ugostili smo (nedjelja, 4.3.2018.) ekipu Dubovca s nadom da ćemo, iako bez ozlijeđenih Radakovića i Jelinića, nastaviti s pobjedama na domaćem terenu i uspjeti pobjeći sa začelja, no u tome na žalost nismo uspjeli. Dozvoljavali su suci Abramović i Štefančić od samog početka veoma grube, često i prljave startove protivnika na našim igračima, no uspijevali smo se othrvati te pogotcima Čovića, Pavelića, Udiljka i Kosovića održati rezultat u egalu (2:2, 4:4, 7:7) do 15. minute utakmice. Rezultat nesankcioniranja grubosti protivnika bio je novi grubi faul na našem Udiljku koji je zbog teškog iščašenja prsta lijeve ruke već u 10. minuti utakmice bio onemogućen za danje igranje. Uspjeli smo prebroditi sljedećih 5 minuta, no novim, sada i nedosuđenim prijestupima i očiglednim prekršajima na našim igračima navukli su suci Abramović i Štefančić na sebe bijes publike (150), ali i igrača, te je posljednjih 10 minuta prvog poluvremena rukomet bio u drugom planu. Ekipa Dubovca je to znala iskoristiti i serijom 5:0 povesti, te prvo poluvrijeme u konačnici završiti s prednošću od 7 pogodaka (17:10). Isprovociran sudačkim odlukama, primivši najviše udaraca s leđa i u predio glave bio je naš Čović koji je pri izvođenju prekršaja po isteku prvih 30 minuta utakmice umjesto šuta dodao loptu sucu koje mu je naravno pokazao izravni crveni karton.

U drugom poluvremenu je došlo do ujednačenog suđenja što je našoj ekipi unatoč svih izostanaka bilo dovoljno da se polako počne približavati i smanjivati zaostatak. U tom periodu je posebno atraktivan bio pogodak golmana Martina Kolačevića koji se nakon presječene kontre sjurio prema protivničkom golu, fintom izbacio obrambenog igrača i efektno poentirao. Sve svoje sposobnosti pokazali su u drugom dijelu naši mladići Šikić (1 pogodak), Suknaić (3 pogotka) i Dizdar (3 pogotka) koji su svojim pristupom u obrani i napadu dostojno pokrpali sve izostanke. Na žalost ostalo je premalo vremena za potpuni preokret te gosti odlaze kući s pobjedom i nova 2 boda, a mi ostajemo u grčevitoj borbi za opstanak.

Uz Kolačevića koji je se uz postignuti pogodak obranio nekoliko teških šuteva istakli su se Pavelić i Čović s 4, te Dizdar, Suknaić i Pejnović s po 3 pogotka.