U 2. kolu kupa gostovali smo u Crikvenici protiv RK Mornar-Crikvenica.

Pobjedom u 1. kolu kupa protiv Senja osigurali smo si prolazak i još jednu utakmicu. Ždrijeb je odlučio da nakon ligaške utakmice, tri dana poslije, ponovno gostujemo u Crikvenici i u 2. kolu ponovno snage odmjerimo s RK Mornar-Crikvenica.

U konačnici smo ostvarili još jedan poraz, no kada uzmemo u obzir da su se početkom sezone klubovi Mornar i Crikvenica spojili u jedan klub RK Mornar-Crikvenica, da su za trenera angažirali proslavljenog reprezentativca Hrvatske Valtera Matoševića i da u ekipi imaju iskusne igrače pojačane igračima iz okolnih gradova, možemo im samo stisnuti ruku i čestitati.

Utakmica je većim tijekom prvog bila čvrsta, te smo do završnih minuta poluvremena bili u egalu (4:2, 4:4, 5:5, 8:6, 11:9) da bi nam se ponovno dogodio pad koji su domaćini iskoristili i napravili seriju 5:0, te na odmor otišli sa 7 golova prednosti (17:10).

Brojne prečke i stative pogođene od strane naših igrača nastavile su rezultatski pad i u prvom dijelu drugog poluvremena kada ekipa Mornar-Crikvenica odlazi na +10 (25:15). Kada smo pomislili da je nerealizaciji došao kraj, u posljednjih 15 minuta je uslijedio novi festival promašaja.  Tri nerealizirana sedmerca, tri kontre i nekoliko stopostotnih situacija potvrdilo bi odlične obrane Brkljačića i zasigurno bi u završnicu utakmice ušli s puno većim izgledima za pozitivnim rezultatom.

Najefikasniji su u našoj ekipi bili Jelić sa 7, Radaković s 5 i Čović s 4 pogotka.