Počele su i ligaške obveze seniora.

Seniori su u subotu, 6.10.2018., otputovali u Pulu gdje ih je u 1. kolu 3.HRL zapad ugostila ekipa Arene. Izuzetno loš ulazak u utakmicu, brojne lagano izgubljene lopte, ali nerealizirane prilike dale su vjetar u leđa domaćinu a sputale naše igrače koji se do kraja prvog poluvremena nisu uspjeli trgnuti i pokazati sve što znaju. Zaostatak od čak 13 pogodaka nakon prvih 30 minuta nije bio očekivani, ali je bio itekako zaslužen.

Odrađenim razgovorima na odmoru, unatoč visokom zaostatku, u drugo poluvrijeme smo ušli onako kako ova ekipa zna i može, borbeno, rastrčano i samopouzdano. Razlika se malo po malo počela topiti, obrana je bila veoma pokretljiva i agresivna te nije dozvoljavala domaćim igračima lagane šuteve. U zadnjim minutama utakmice imali smo napad i za -4, no nismo uspjeli realizirati i ekipa Arene osvaja 2 boda.

Najefikasniji su u našoj ekipi bili Ivan Jelić s 11, Matej Suknaić s 9 i Josip Starčević s 4 pogotka, a vrlo dobar je na golu s 10-ak obrana bio Marko Brkljačić.

 

Unatoč porazu ova utakmica nam je uvelike poslužila u razotkrivanju svih stvari na kojima se treba raditi, ali i pokazala kvalitete koje naši igrači i ekipa imaju, a možda su i sami u njih sumnjali.