Mlađi kadeti su u nedjelju, 7. listopada 2018., u Gospiću ostvarili uvjerljive pobjede protiv RK Arena JDG i RU Rudan Labin.

Ekipa je nakon svakojakih školskih i privatnih obveza kasnije počela s ozbiljnijim treniranjem, te nakon mučenja u 1.krugu polako dolazi na radnu temperaturu.

Naši dečki su na terenu pokazali veliko samopouzdanje, autoritet i bez problema osvojili nova 4 boda.

RK GOSPIĆ – RK ARENA JDG 25:5 (15:0) – već na samom startu je bila vidljiva velika razlika u kvaliteti što pokazuje i rezultat na poluvremenu. Većinu utakmice na terenu su bili igrači koji manje igraju pa su se tako u strijelce upisali Mateo Dizdar (3) i Ivica Hodak (2), a najefikasniji su bili Luka Delišimunović (5), Nikola Kovačević (4), Josip Klobučar (4).

RU RUDAN LABIN – RK GOSPIĆ 16:21 (6:12) – u drugoj utakmici čekao nas je daleko teži protivnik, no vrhunski pristup donio je odličnu obranu iz koje smo vrlo rano došli do vodstva 7:2. Dvije neozbiljnosti i Labinjani smanjuju ma 7:5. Nakon minute odmora naši dečki kvalitetno ulaze u nastavak utakmice, povećavaju prednost na 9 pogodaka i mirno završavaju utakmicu. Po 5 pogodaka postigli su Nikola Kovačević, Ivan Starčević i Luka Delišimunović.