Za mlađe kadete je krenulo i natjecanje u ligi Primorsko-goranske županije.

Subota, 13.10.2018., je za mlađe kadete bila rezervirana za županijsku ligu gdje su ih čekale utakmice protiv ekipa Mornar Crikvenice i Kozale. Iako smo odmarali dva ponajbolja igrača, Klobučara i Delišimunovića, pobjede niti u jednom trenutku nisu dolazile u pitanje. Nešto opušteniji pristup igrača tijekom utakmica ipak je bio dovoljan za osvajanje sva 4 boda. Za ekipu je debitirao Marin Kaštelan, dosadašnji igrač MRK Arba Rab koji će od ove sezone braniti boje našega Gospića. Marin se pokazao kao vrlo dobar dvosmjerni igrač koji će nam biti od velike pomoći tijekom naporne sezone.

 

RK MORNAR CRIKVENICA – RK GOSPIĆ 6:20 (3:11) – svi igrači su se upisali u listu strijelaca, a najviše pogodaka postigli su Borna Milković (4), Marin Kaštelan (3) i Luka Maras (3).

RK GOSPIĆ – MRK KOZALA 27:16 (11:7) – bila je ovo nešto jača utakmica od prethodne u kojoj nam je početna dekoncentracija i pristup “lako ćemo” oduzela nekoliko lopti i postignutih golova. U konačnici ostvarujemo još jednu visoku pobjedu, a napadački su najraspoloženiji bili Ivan Starčević s 9, Nikola Kovačević sa 6 i Borna Milković s 5 pogodaka.