Odlična igra seniora u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva.

Nakon višemjesečne pauze nastavljamo s natjecanjem u III HRL zapad koja nam je u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva za protivnika donijela neugodnu ekipu Arene iz Pule.

Seniorima našega kluba će se u nastavku prvenstva priključiti mlađi kadeti budući nas i dalje muče brojne ozljede. Unatoč još većem pomlađivanju utakmica s Arenom je pokazala da se radi o vrlo talentiranim i potentnim dečkima s kojima ćemo kroz dvije godine, ukoliko ostanemo na okupu, imati jednu veoma uspješnu skupinu igrača.

U utakmicu smo ušli s velikim autoritetom. Kompaktna i veoma pokretljiva obrana omogućila nam je lagane pogotke Starčevića, Suknaića, Milkovića i Jelića za prednost 5:2. I u sljedećim minutama prvoga poluvremena nastavili smo s odličnom igrom u obrani koja nam je odličnom napadačkom igrom donijela visoku 16:6 prednost u 24. minuti utakmice.

Par završnih minuta neiskustva i brzo primamo tri pogotka u nizu, te na odmor odlazimo pri rezultatu 16:9.

U drugih 30 minuta ulazimo u istom ritmu i povećavamo prednost na +9 (18:9), no od 35. do 45. minute upadamo u loš ritam što gosti iskorištavaju i dolaze na samo 2 pogotka razlike (19:17). Antić s 3, Brajković s 2,te Jelić i Suknaić s po 1 pogotkom potvrđuju odlične obrane Kolačevića i Stipetića s kojima osiguravaju pobjedu (26:23) i nova dva boda.

Najefikasniji su bili Jelić sa 7, Brajković s 5, Suknaić s 4, te Starčević i Antić s 3 pogotka.