Važna pobjeda u gostima!!!

Seniori su u nedjelju, 18.11.2018. godine, otputovali u Poreč na utakmicu 7. kola III HRL zapad. U neštom krnjem sastavu, bez Josipa Starčevića, Nikole Kovačevića, Ivana Sabljaka i s ozlijeđenim Tomislavom Milkovićem, smo dosta loše ušli u utakmicu i u 10. minuti imali zaostatak 6:1.

Obrana 6:0 nije bila dovoljno agresivna, no promjena obrane u 5:1 nas je na čelu sa Suknaićem stabilizirala (6:4, 7:6), a u završnici prvog dijela s Udiljkom na poziciji “prednjeg” dala dodatnu snagu i gustoću te smo na poluvrijeme otišli s jednim pogotkom prednosti (13:12). Domaćini su u nastavku utakmice odvojili Jelića i Udiljka no brzo se uspijevamo prilagoditi novonastaloj situaciji. Obrana je cijelo drugo poluvrijeme bila vrlo dobra i davala veliku sigurnost našem Kolačeviću na golu koji je utakmicu završio s 15-ak obrana. Sigurna obrana te raspoloženi Jelić (10) i Udiljak (9) su uz stopostotnog Brajkovića (5) i Vukelića (2) malo po malo povećavali razliku do konačnih +6 (29:23).

Čestitke svim dečkima na borbenosti i zalaganju. Već sljedeći vikend nas čeka domaća utakmica protiv RK Mornar-Crikvenica II.