Seniori su ostvarili i treću uzastopnu pobjedu.

U 8. kolu III HRL zapad ugostili smo RK Mornar CK II. Utakmica je odigrana u subotu, 24.11.2018. godine, a naša ekipa je u većem dijelu utakmice nastavila pokazivati dobru formu koja ju je krasila i prethodna 2 tjedna.

Odlična obrana od prve sekunde utakmice nije dozvoljavala gostima da se ozbiljnije približe golu, te, uz 3 nerealizirana “zicera”, u 10. minuti imamo vodstvo 4:0. Iako je obrana bila na visini zadatka, to ne možemo reći za spori  i bezidejni napad. Prvi pogodak gosti postižu u 11. minuti, a loša napadačka tranzicija kompromitirala je sve dobro odrađene obrambene zadatke i gosti iz Crikvenice na poluvrijeme odlaze sa zaostatkom od 2 pogotka razlike (9:11).

U nastavak ulazimo nešto rastrčanije, no unatoč tome se ne uspijevamo rezultatski odvojiti (14:12). Izmjenom Starčević – Antić uvelike ubrzavamo tranzicijsku igru, veoma brzo radimo seriju 5:0 (19:12), kasnije se odvajamo i na 29:17, te mirno privodimo utakmicu kraju.

Uz odličnu obranu u većem dijelu utakmice, siguran je na golu bio Martin Kolačević, a najefikasniji su bili Ivan Jelić s 11, Matej Udiljak s 9, te Josip Starčević i Vanja Antić s po 3 pogotka.