Naši treneri su dobili još jedno trenersko pojačanje.

Treniranju naših najmlađih članova priključila se Antonija Matić, Gospićanka koja je 26 godina živjela u Rijeci.

Antonija je bivša rukometašica, koja je počela trenirati 1997. godine, a svoje prve rukometne korake je napravila u RK Jadran gdje joj je trener bio Miljenko Kraguljac.

U ŽRK Zamet je prešla 1999. godine gdje ju je trenirao trener Sanjin Lučičanin. Upornost i naporan rad doveo ju je i do kadetske reprezentacije Hrvatske čiji je član pod vodstvom izbornice Lidije Bojić-Čačić bila od 2003. do 2005. godine zajedno s danas veoma poznatim igračicama Jelenom Grubišić, Kristinom Franić i Sonjom Bašić.

Obveze na pravnom fakultetu su ju na žalost spriječile u sportskom razvoju njezine karijere te je bila primorana odustati od ozbiljnog bavljenja rukometom.

Uprava kluba je veoma zadovoljna spomenutim trenerskim pojačanjem budući u Antoniji vidi dugročno trenersko rješenje, kao i osobu koja već sada može biti uzor mladim rukometašima i na njih prenesti veliko igračko iskustvo kao i sva odricanja koja su potrebna da bi dijete u konačnici postalo ozbiljan rukometaš i član Hrvetske rukometne reprezentacije.

Antonija će svoje trenersko iskustvo sjecati s grupom dječaka 2006./2007. godišta zajedno s trenerom Vanjom Antićem, te u skoroj budućnosti samostalno preuzeti treniranje jedne od grupa mlađih uzrasta kluba.

Novoj trenerici želimo puno sreće i ustrajnosti u radu!