Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 26 godina svjedoči kako dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije, vrhunski sportaši i dužnosnici i sponzori. Povezuju sve svoje dionike i uključuju ih u pozitivnu sliku i ugled koji grade godinama kao promotor zdravog načina života i društvenih vrijednosti među djecom i roditeljima. Iako se Igre bave amaterskim sportom, sve aktivnosti se rade prema standardima profesionalnih natjecanja koja uključuju profesionalne sportske terene, educirane suradnike kineziologe i profesore tjelesnog odgoja, profesionalne suce, delegate i vrhunski event management.

Organizirane su pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog odbora i Europske komisije, UEFA, FIDE, te pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskog Sabora.

Izuzetna je čast biti dio jedne takve velike priče. Kvaliteta i odanost, te predanost rezultiralo je pozivom Antoniji Pavelić da u svojstvu medicinskog osoblja sudjeluje na Državnim završnicama u Rijeci, od 24. do 29. srpnja, i Splitu, od 3. do 11. kolovoza 2023. godine, gdje je svojom stručnošću, osmjehom, ohrabrujućim riječima i toplim pogledom dala podršku svakom od ozlijeđenih sportaša amatera koji su, nažalost, dospjeli na njenu klupu.

Veliko je to priznanje trenerici Rukometnog kluba „Gospić“ koja godinama savjesno odrađuje posao, kako u klubu često govore „doktora“, na svim rukometnim utakmicama i turnirima što se odigravaju u Gospiću.

Čestitamo Antoniji na ovom hvalevrijednom priznanju za rad u najosjetljivijem dijelu sporta.