Ukupno smo odigrali 6 utakmica te ostvarili 3 pobjede i 3 poraza.

Mlađi kadeti, dječaci “B” i djevojčice “A” odigrali su u Rijeci i Kostreni po 2 utakmice lige RS Primorsko – goranske županije i ostvarili nove uspjehe.

 

MLAĐI KADETI

RK GOSPIĆ – MRK KOZALA 27:21 (16:12) – nakon vodstva protivnika 2:0 preuzimamo konce igre u svoje ruke i u završnici prvog poluvremena serijom 3:0 odlazimo na 4 pogotka razlike. U drugom dijelu održavamo, a kasnije novom 3:0 serijom i povećavamo prednost na +8, da bi utakmicu završili pobjedom 27:21. 

MRK OPATIJA – RK GOSPIĆ 6:16 (1:11) – raspoloženom prvom poluvremenu priključio se i odlični Biškupić koji je s  nekoliko obranjenih zicera davao sigurnost obrani. Drugo poluvrijeme igralo se u opuštenijem ritmu, te dolazimo do pobjede od 10 pogodaka razlike.

U dvije utakmice Tomislav Mihelić je postigao 19,  dok je Mihael Kosanović dodao 7 pogodaka.

 

DJEČACI “B”

RK ČAVLE – RK GOSPIĆ 3:12 (2:4) – zbog nekoliko propuštenih čistih šansi i na krilima odličnog Hrvoja Rukavine (4 pogotka) na odmor odlazimo s +2. U nastavku je svoj talent pokazao Vedran Hećimović koji se 5 puta upisao u strijelce.

RK GOSPIĆ – RK VIŠKOVO 13:15 (8:5) – odlična igra i u obrani i u napadu potpomognuta sigurnim Lukom Borovcem na golu donijela nam je na kraju prvog poluvremena prednost 8:5. Viškovo je iskoristilo loših prvih 5 minuta nastavka naše ekipe i povela s 2 pogotka prednosti. U završnici smanjujemo na -1, no u posljednjih 20 sekundi se ne uspijevamo obraniti i ostvarujemo poraz rezultatom 13:15.

Ukupno su najefikasniji bili Vedran Hećimović sa 8, te Ivan Jergović i Hrvoje Rukavina s po 5 pogodaka.

 

DJEVOJČICE “A”

ŽRK SENIA – RK GOSPIĆ 23:7 (14:2)

RK GOSPIĆ – ŽRK RAB I 3:15 (1:9)

Naše cure su za protivnice imale prvakinje Hrvatske i veoma jaku ekipu Raba, no od ovih utakmica smo uspjeli dobiti ono što smo htjeli, a to je borbu i iskustvo za daljnje izazove. 

Danijela Šop je ukupno postigla 4, dok su se Jana Vojta i Lina Stilinović dva puta upisivale u listu strijelaca.