Dječaci 2008. godišta ostvarili su u subotu, 23. studenoga 2019. godine, nove uspjehe.

Liga Primorsko – goranske županije se nastavlja, a mi smo za protivnike imali RK Pećine, ekipu koja je uz nas jedina bila neporažena, te momčad Kastva.

Dvjema pobjedama smo se kao jedina neporažena ekipa lige bodovno odvojili i ostali usamljeni na vrhu tablice s 8 pobjeda u 8 utakmica.

 

RK PEĆINE – RK GOSPIĆ 14:19 (7:8)

Iako je bilo vidljivo da smo trenutno bolji protivnik, nismo to rezultatski uspjeli kapitalizirati. Obrana je bila dobra, ali je nekoliko puta kapitulirala u doslovno zadnjim trenucima, dok je napad veoma lako ulazio u šanse, ali ih i slabo realizirao. Nastavak utakmice je donio i taj završni djelić koncentarcije koja nam je ranije nedostajala, te 6:0 serijom odlazimo na nedostižnih 16:9 i prelamamo utakmicu u svoju korist.

Uz, u veoma bitnim trenucima, raspoloženog Josipa Ratkovića na golu najviše su se istakli Stilinović s 5, Milković s 3, te Marković Ml., Tonković Javorina, Borovac I., Jergović i Borovac L. s po 2 postignuta pogotka.

 

RK GOSPIĆ – RK KASTAV 16:7 (12:1)

Miješani sastav naše ekipe vrlo brzo je napravio 10 pogodaka razlike (10:0) i omogućio veću minutažu igračima koji inače manje igraju. Iskustvo i napredak što više igrača veoma nam je bitno kako bi imali što više kvalitetnih opcija za utakmice koje nam dolaze.

Jergović i Borovac I. s 4, Stilinović s 2, te Tonković Javorina, Ratković Jo., Ratković Ju., Marković Ml., Jurković i Milković s po 1 pogotkom bili su strijelci naše ekipe.