U subotu, 25.2.2017. godine, aktivni su bili i naši dječaci i djevojčice u svojim ligama 2004. godišta Primorsko – goranske županije. Dječaci su snage odmjerili sa MRK Opatija, MRK Kozala i RK Čavle te ostvarili sve tri pobjede, dok su djevojčice protiv ŽRK Vinodol i RK Rab ostvarile oba poraza. Kod dječaka su najefikasniji bili Ivan Starčević s 15, Luka Maras s 11 i Nikola Kovačević s 10 pogodaka, dok su u ekipi djevojčica najpreciznije bile Danijela Šop sa 7 i Božena Milinković s 5 pogodaka.

Dječaci su pobjedama nastavili sakupljati bodove i popeli se na 4. mjesto na ljestvici s 1 bodom zaostatka i čak 3 utakmice manje od trećeplasirane ekipe Opatije. Do kraja sezone ćemo i dalje nastojati da nam županijska liga, uz nastavak pozitivnih rezultata, služi i za napredovanje igrača koji u državnoj ligi manje igraju.

Djevojčice su nakon dugo vremena, marljivog treniranja i iščekivanja dočekale svoje nove utakmice, i bez nekoliko bitnih igračica pokazale napredak u igri. Radom na koncentraciji i što većoj efikasnosti u budućnosti bi trebale krenuti i pobjede s kojima će motiv biti još veći.

 

REZULTATI

Dječaci

MRK OPATIJA – RK GOSPIĆ 17:20

MRK KOZALA – RK GOSPIĆ 10:16

RK ČAVLE – RK GOSPIĆ 12:21

 

Djevojčice

ŽRK VINODOL – RK GOSPIĆ 17:8

RK RAB: RK GOSPIĆ 17:5