Nakon odigranog prvog dijela sezone u kojem su se utakmice Lige Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije odigravale bez vođenja rezultata, u subotu 24. veljače 2024. godine, u Rijeci su odigrani prvi susreti drugog dijela sezone. Rukometašice trenerice Antonije Antić prve su bodove upisale pobjedom protiv ŽRK Murvica, dok protiv ekipe ŽRK Senia 2, koja se natječe izvan konkurencije, nisu uspjele ostvariti pobjedu.

Utakmica 4. kola županijske lige u potpunosti je bila u znaku gospićkih rukometašica. Po 5 golova postigle su Ličanke u prvih i drugih 15 minuta igre dok su Crikveničanke mrežu gospićkog gola zatresle tek 2 puta. Pobjedom rezultatom 10:2 Gospićanke su upisale prve bodove u Ligi Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije.

Igračice trenerice Antić pratile su ritam utakmice protiv starijih igračica ekipe iz Senja sve do 10. minute prvog djela susreta. Nakon spomenute minute Senjkinje su serijom od 3 uzastopna pogotka zaključile prvo poluvrijeme i na predah otišle s prednošću 8:4.

Unatoč razlici u godištu gospićke su rukometašice u nastavku upisale jednak broj pogodaka kao i senjske (7) što je bilo dovoljno za poraz rezultatom 15:11.

RK GOSPIĆ – ŽRK MURVICA 10:2 (5:1) – Marković (6), Orešković R. (2), Stručić (2)

ŽRK SENIA 2 – RK GOSPIĆ 15:11 (8:4) – Marković (7), Stručić (2), Orešković R. (1), Orešković P. (1)