Labin je u nedjelju, 25. veljače 2024. godine, bio domaćin utakmica 4. kola 1. HRL Zapad za djevojčice rođene 2010. i 2011 godine. Rukometašice trenerice Antonije Antić odmjerile su snage s ekipama ŽRK Rudar i RK Buzet, a poraz od odlične ekipe Rudara u prvoj i visoka pobjeda protiv Buzeta u drugoj utakmici donijele su Gospićankama nova 2 boda što je ukupno 12 osvojenih koji su ih smjestili na 2. mjesto tablice.

Dominacija ekipe Rudara dovela ih je do rezultatske prednosti već u prvih 10 minuta igre (6:1). Tri nerealizirana kaznena udarca unijela su nesigurnost u gospićke rukometašice što je po isteku prvog dijela rezultiralo zaostatkom 11:5.

Gospićanke su se punom boljom igrom u drugom poluvremenu primakle domaćinu i do 32. minute uspijevale održavati nadu za pozitivnim rezultatom. Brojne nerealizirane šanse su umjesto poravnavanja rezultata Labinjankama omogućile 3:0 seriju koja je ekipi trenerice Antonije Antić donijela poraz konačnim rezultatom 19:12.

Nakon poraza djevojčice iz Gospića brzo su sabrale misli i u utakmicu protiv Buzeta ušle čvrsto i odlučno. Nekoliko serija pogodaka u prvih 20. minuta igre donijele su Gospićankama rezultatsku prednost na poluvremenu koju malo koja ekipa može dostići (19:3).

Nastavak susreta donio je nastavak dominacije gospićkih rukometašica. Trenerica Antić iskoristila je visoku prednost za provjeru širine klupe, a gotovo sve igračice iskoristile su priliku za postizanje pogotka. Na krilima odlične Mie Vukelić s 12 postignutih pogodaka ekipa Gospića upisala je pobjedu i nova 2 boda rezultatom 37:11.

U utakmici protiv ŽRK Rudar najkorisnijom igračicom proglašena je Mia Vukelić, dok je ista titula u utakmici protiv RK Buzet pripala Melani Mesić.

RK GOSPIĆ – ŽRK RUDAR 12:19 (5:11) – Mesić M. (4), Luketić (3), Vukelić (3), Balenović (2)

RK BUZET – RK GOSPIĆ 11:37 (3:19) – Vukelić (12), Balenović (7), Luketić (4), Maras (3), Nikšić (3), Jerković (2), Mesić M. (1), Tuškan (1), Brkljačić (1), Andrijević (1), Svetić-Balenović (1), Fajdić (1)