Mladi gospićki rukometni suci imali su novu priliku za nadogradnju svojih sudačkih kompetencija koja se održala u Otočcu u okviru odigravanja 2. kola Lige Rukometnog kluba „Gospić“.

U subotu, 10. veljače 2024. godine, sudački su parovi uz stručno oko Senada Serdarevića, nadzornika iz Selca, koji ih je tijekom suđenja velikog broja utakmica savjetovao i educirao, unaprijedili sudačka znanja i stekli nova iskustva.

Mladen Marković, Mateo Jergović, Anja Rukavina, Ivan Jergović, Matija Bukovac i Vedran Hećimović pokazali su svoje svoja trenutačna znanja suđenja utakmica malog rukometa, dok je Petar Milković po prvi puta zapisnički stol vodio uz aplikaciju koja bi trebala biti jedan od organizacijskih noviteta na 17. turniru u rukometu za mlađe uzraste „Mali Medo“.

Želja kluba je potaknuti svoje članove i na taj način pružiti podršku mladim sucima u njihovom sudačkom napretku. Upravo iz spomenutog razloga po četvrti je puta u suradnji s Ogulinskim sudačkom zborom organiziran dolazak iskusnih delegata na turnire u organizaciji Rukometnog kluba „Gospić“.

Odlična je ovo prilika za sve one koji su iskazali interes za suđenjem da pod okriljem Sudačkog zbora Ogulin, a uz podršku Rukometnog kluba „Gospić“, postanu kvalitetni rukometni suci.