Kao rezultat godina predanog rada i upornog treniranja, kvalitetnog rada trenera i podrške uprave kluba Rukometni klub „Gospić“ krupnim koracima ide putem ostvarivanja davno zacrtanih ciljeva. Stvaranje budućih vrhunskih rukometaša i rukometašica polako ali sigurno postaje stvarnost.

Pozivi pojedinaca na regionalna okupljanja selekcija svih uzrasta upravo je jedan od dugoročnih ciljeva koji se ostvaruje kako za sportaše tako i za klub.

Drugo regionalno okupljanje za djevojčice U15 (2008./2009.) i prvo za one nešto mlađe djevojčice U13 (2010./2011.) održalo se u subotu, 4. studenog 2023. godine, u Crikvenici.

Sara Vukelić, Nika Ivančić, Marta Kulaš, Anja Rukavina, Lara Dumičić, Dorotea Faflja, Matea Gučanin, Marta Šulentić, Josipa Štimac i Emma Crnković rukometašice su Gospića pozvane na 2. regionalno okupljanje djevojčica U15, a njihova su se imena našla na popisu među 32 pozvane igračice.

Kao perspektivne igračice regije Zapad u kategoriji djevojčica U13 od 51 pozvane djevojčice 9 je rukometašica iz Rukometnog kluba „Gospić“, a one su redom Mia Vukelić, Petra Balenović, Mate Halapa, Iva Fajdić, Lucija Starčević, Klara Luketić, Melani Mesić, Rafaela Došen i Dora Andrijević.

Vanja Antić sudjelovao je kao stručni regionalni voditelj okupljanja, dok su treneri Robert Havliček i Antonija Antić svoja rukometna znanja prenosili na mlade rukometašice u svojstvu trenera regionalnog okupljanja.

Svima čestitamo na ovoj iznimnoj časti i priznanju za njihov odličan i izuzetno kvalitetan rad.