Nakon održana dva regionalna okupljanja za djevojčice U15, u Opatiji i Crikvenici, slijedi Turnir regija koji će se 25. i 26. studenog 2023. godine održati u Đurđevcu. Na turniru sudjeluju selekcije 7 regija, a u svakoj selekciji predstaviti će se 18 najboljih djevojčica rođenih 2008. i 2009. godine koje su svojim rukometnim vještinama, talentom i velikim trudom zaslužile mjesto među 126 najboljih u Hrvatskoj.

Gospićke rukometašice spomenutog godišta godinama su pri vrhu rukometa u Hrvatskoj u svom godištu. Sustavan i kvalitetan rad trenera, predano i vrijedno treniranje i talent koji posjeduju, kao i odlična predstavljanja na dosadašnjim regionalnim okupljanjima, rezultirao je pozivom čak 6 djevojaka, članica Rukometnog kluba „Gospić“ na spomenuti Turnir regija.

Svoje mjesto među 18 najkompletnijih igračica regije Rijeka, Kvarner, Gospić zaslužile su Lara Dumičić, Nika Ivančić, Sara Vukelić, Matea Gučanin, Anja Rukavina i Marta Kulaš. Svojom su kvalitetom ove mlade rukometašice izašle iz prosječnog okvira i time zakoračile na stepenicu više koja ih vodi putem vrhunskog rukometa u Hrvatskoj.

Čestitke igračima, roditeljima i trenerima na ovom uspjehu koji je rezultat velikog truda i odricanja.