Najmlađe djevojčice u ligaškom natjecanju, rođene 2012. i 2013. godine, odigrale su u Rabu u nedjelju, 19. studenog 2023. godine, susrete 1. i 2. kola Lige Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije protiv RK Rab i ŽRK Senia 1.

Kao i kod dječaka U11, prvi dio Lige Rukometnog saveza PGŽ za djevojčice U11 ove se sezone odigrava bez rezultata kako bi igračice razvijale svoja rukometna znanja i vještine te stjecale iskustvo odigravanja rukometnih utakmica bez opterećenja koje stvara poraz odnosno želja za pobjedom.

Dječaci U11 putovali su u nedjelju, 19. studenog 2023. godine, u Ogulin gdje su na rasporedu bile utakmice 5. kola 1. HRL Zapad protiv vršnjaka RK Š.R. Karlovac i RK Sedmerac Karlovac. Obje ekipe Karlovca opravdali su svoje pozicije u ukupnom poretku (1. i 3. mjesto) porazivši rukometaše trenera Mateja Udiljka. Gospićani se trenutno nalaze na 8. mjestu ukupnog poretka s 1 pobjedom i 7 poraza u 8 odigranih susreta.

Već je u prvim minutama susreta protiv Š.R. Karlovac gospićka ekipa postigla dva uzastopna pogotka koji su dali dojam moguće napete borbe. Karlovčani su taj dojam promijenili postigavši 5 uzastopnih pogodaka čime su stvorili osjetnu prednost (6:2). Po isteku 20. minute rezultat je bio 8:4 na strani ekipe iz Karlovca.

Gospićani su parirali Karlovačkoj ekipi sve do 32. minute kada Karlovčani postižu 3 uzastopna pogotka i prednost s poluvremena dodatno povećavaju za konačni rezultat 15:8.

Rukometaši Gospića odlično su otvorili utakmicu protiv prvoplasirane ekipe Sedmerca. Serijama 3:0 i 4:0 do 13. minute susreta igrači trenera Udiljka odvojili su se na +5 (8:3). Mladi su Karlovčani do odlaska na predah ostali koncentrirani, smanjili razliku te je rezultat na kraju poluvremena bio je 9:7 na strani Gospićana.

Nastavak susreta donio je potpuno drugačiju ekipu Sedmerca. U prvim je minutama drugog poluvremena sa 4 uzastopna pogotka karlovačka ekipa preuzela vodstvo (11:9). Čvrsta igra, odlična obrana i visoka realizacija nadjačala je male Gospićane koji su unatoč jakoj želji i borbenosti na isteku 40. minute upisali poraz rezultatom 23:15.

RK GOSPIĆ – RK Š.R. KARLOVAC 8:15 (4:8) – Maras R. (4), Borovac (3), Rogić (1)

RK SEDMERAC KARLOVAC – RK GOSPIĆ 23:15 (7:9) – Pezelj (5), Ratković (3), Maras R. (3), Borovac (1), Rogić (1), Alibabić (1), Maras A. (1)