Nakon trećeg mjesta u Hrvatskoj u mini rukometu poziv za prijem stigao je i od gradonačelnika.

Dva vikenda iz snova su iza naših dječaka 2008. i 2007. godišta koji su na 18. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini i super mini rukometu u Karlovcu osvojili drugo, odnosno treće mjesto. “Pljuštale” su pohvale sa svih strana, a nakon prvog vikenda i titule viceprvaka Hrvatske naših dječaka 2008. godišta stigle su čestitke i poziv na prijem od strane župana Ličko-senjskog, gospodina Darka Milinovića.

Samo tjedan dana kasnije, po okončanju prvenstva Hrvatske za sva godišta malog rukometa, a nakon još jednog fantastičnog rezultata i osvojene bronce u konkurenciji 2007. godišta, stigle su pohvale i od gradonačelnika Grada Gospića, gospodina Karla Starčevića. Gradonačelnik je čestitao našoj djeci i trenerima na izuzetnom uspjehu postignutim u posljednja dva vikenda, koji su ustvari rezultat kvalitete dugogodišnjeg rada, te uputio zahvale na  pronošenju imena grada kroz cijelu Hrvatsku tijekom godina. Kako i priliči, nismo došli praznih ruku. Naši dječaci uručili su gradonačelniku majicu kluba i medalju s prvenstva, a gradonačelnik je djeci i trenerima uručio majice s logom Grada Gospića.

Grad je iskazao je potporu našoj djeci i klubu u budućnosti što nam daje sigurnost u nastojanju da se razvijemo u još brojniji, kvalitetniji i uspješniji klub.