U ponedjeljak, 21. lipnja 2023. godine, u Kulturno informativnom centru u Gospiću, s početkom u 18 sati održana je redovna Izborna sjednica Skupštine Rukometnog kluba “Gospić”.

Prvi dio sjednice bio je rezerviran za izvještaje i planove. Okupljenim skupštinarima predsjednik kluba Tomislav Rukavina, tajnik Vanja Antić i predsjednica Vijeća roditelja Josipa Milković prezentirali su učinjeno u 2022. godini kao i prihode i rashode za spomenuti period, te su predstavili planove rada i financija za 2023. godinu.

U 2023. godinu Rukometni klub “Gospić” ušao je s nešto više od 400 članova o kojima brine čak 12 trenera u grupama u Gospiću, Udbini, Korenici i Otočcu. Svi oni nižu uspjehe na klupskom i na školskom polju, a povijesne uspjehe ostvarili su dječaci 7. i 8. razreda OŠ dr. Jure Turića iz Gospića potvrdivši mjesto prvaka Hrvatske u školskom rukometu, dok su djevojčice spomenutih razreda iste škole na Državnoj završnici u školskom rukometu osvojile fantastičnu broncu.

Prema Dnevnom redu, u drugom dijelu sjednice održali su se izbori svih upravljačkih tijela Kluba. U naredne 4 godine funkciju predsjednika kluba obnašati će Tomislav Rukavina, dok će na mjestu zamjenika predsjednika biti Božo Marković.

Novoizabrana 4 člana Izvršnog odbora su Ivica Radošević, Davor Korečić, Marko Šimić i Vanja Antić, dok će Nadzorni odbor činiti Milan Radaković, Jurica Starčević i Goran Došen.

Osvježenje je došlo i na poziciji tajnika te je na mjesto Vanje Antića izabrana dosadašnja predsjednica Vijeća roditelja Josipa Milković. Potvrđeni su i članovi Vijeća roditelja i to Vesna Stručić za predsjednicu koja automatski čini i sedmog člana Izvršnog odbora, Marijana Bukovac za zamjenicu predsjednice te Marija Fajdić, Tajana Maras, Ivana Rukavina Sarić, Branislav Javorina, Dorota Rukavina, Darija Jakovac Ratković i Snježna Ivančić za članove.

Novoj Upravi Rukometnog kluba “Gospić” želimo puno uspjeha i sreće u radu.

Članovima, igračima, trenerima i svim ostalim ljudima uključenima u rad i organizaciju kluba Uprava je zaželjela puno sreće, uspjeha i ustrajnosti u daljnjem radu.