Nakon pokretanja rukometnih grupa na Ličkom Osiku i u Perušiću, pri klubu će djelovati i grupe koje s radom kreću na Udbini.

Nakon kontakata s vodećim ljudima Općine Udbina i ravnateljem Osnovne škole Kralja Tomislava Udbina stvoreni su i dogovoreni uvjeti za pokretanjem rukometnih grupa. Dječaci i djevojčice našega kluba otputovali su sa svojim trenerom Vanjom Antićem na unaprijed dogovorenu prezentaciju rukometa na koju su pozvana djeca od predškolskog uzrasta do 4. razreda osnovne škole s područja Udbine.

Dolaskom na Udbinu ostali smo ugodno iznenađeni prirodnim ljepotama toga kraja, a što je još bitnije i odazivom djece i roditelja, te tamošnjom dvoranom. Nakon uvodnih rečenica prema prisutnim roditeljima i djeci odigrali smo “na dva gola” i prezentirali naš rad. Gledatelji su često spontanim pljeskom nagrađivali poteze naših igrača i navijali za svoje favorite. Nakon 10-ak minuta prezentacijskog igranja zahvalili smo se prisutnima, a na teren su ušli i oni najmlađi te se brzo zaigrali s rukometnom loptom.

Treninzi kreću već od ponedjeljka 30. travnja 2018. godine i to sljedećim terminima:

MLAĐA GRUPA (1. i 2. razred) – Dvorana OŠ Kralja Tomislava Udbina

– ponedjeljak 17-18 sati

– četvrtak 17-18 sati

 

STARIJA GRUPA (3. i 4. razred) – Dvorana OŠ Kralja Tomislava Udbina

– ponedjeljak 18-19 sati

– četvrtak 18-19 sati

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti dolaskom na trening u iznad navedenim terminima ili na Vanja Antić, mob: 095/868-0006.