Mlađi kadeti su u sklopu 8. kruga I HMKRL zapad ugostili ekipe Arene i Mladog Rudara.

U Gospić su nam u nedjelju, 18.3.2018., došli RK Arena i RK Mladi Rudar protiv kojih smo u Gradskoj sportskoj dvorani odigrali utakmice 8. kruga I HMKRL zapad. U ekipi nismo imali nekolicinu igrača (Kovačević, Mufić, Matjašec, Drakulić, Dizdar), no dečki su i u tako oslabljenom sastavu prikazali veliku borbu.

 

RK GOSPIĆ – RK ARENA 15:27 – protiv jedne od najjačih ekipa lige nismo u konačnici imali prevelike šanse. Početno vodstvo 2:0 gosti su ubrzo stigli i prestigli, te na odmor otišli s +8 (6:14). Ono što veseli kod igrača u našoj ekipi je činjenica da su u nastavku unatoč zaostatku odigrali borbeno i na terenu pokazali emociju do posljednje sekunde utakmice. Suknaić s 5 i Vukelić s 4 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

RK MLADI RUDAR – RK GOSPIĆ 21:21 – nakon nekoliko minuta pauze krenula je druga utakmica koja je bila tvrda i neizvjesna do samoga kraja. Unatoč čak 13 izjednačenja bili smo bliži pobjedi. Tijekom utakmice nismo uspjeli realizirati čak 3 sedmerca, a imali smo i napad pri vodstvu 21:20 u posljednjoj minuti utakmice. Olako izgubljena lopta i neodlučnost u sljedećoj obrani odnijelo nam je pobjedu. Još jedna veoma borbena utakmica s naše strane koja nam je poslužila za napredovanje i stjecanje iskustva koje će igračima biti neophodno prilikom uskorog priključivanja senioriskoj ekipi. Suknaić je postigao 5, Kolačević 4, a Šop i Milković po 3 pogotka.