Djevojčice 2008. godišta odigrale su nove utakmice u sklopu lige Primorsko – goranske županije.

Ekipa djevojčica 2008. godišta je nakon dvije uvodne pobjede ostvarila četiri poraza, no dojam se uvelike razlikuje od rezultata.

Igra naših princeza, kako ih od milja volimo zvati, je u svim utakmicama bila veoma obečavajuća, a djevojčice su pokazale veliki talent i perspektivu. Trenutačni veliki manjak iskustva i fizička inferiornost naše ekipe koja se većinom sastoji od igračica rođenih 2009. godine je i više nego očita, no razmijevanje igre, sportski duh i ogroman potencijal koji će ove rukometašice kroz dvije do tri godine razviti daje nam za pravo da od navedene generacije u budućnosti očekujemo odlične ekipne i individualne uspjehe.

 

Subota, 16.11.2019.

RK GOSPIĆ – ŽRK LIBURNIJA OPATIJA 6:8 (4:6) – Šulentić (3), Rukavina (2), Borovac (1)

RK RAB – RK GOSPIĆ 14:3 (8:2) – Šulentić (1), Ivančić (1), Rukavina (1)

 

Veliki broj izgubljenih lopti došao je zbog nesigurnosti i manjka iskustva naših igračica što je direktno utjecalo na poraz u utakmici protiv ŽRK Liburnija Opatija, dok su se protivnice s Raba pokazale kao bolji protivnik u utakmici u kojoj su sve naše igračice dobile priliku za dokazivanje.

 

Subota, 30.11.2019.

ŽRK LIBURNIJA OPATIJA – RK GOSPIĆ 11:6 (4:2) – Šulentić (4), Ivančić (1), Vukelić (1)

RK GOSPIĆ – ŽRK VINODOL 7:16 (5:5) – Borovac (3), Ivančić (1), Rukavina (1), Šulentić (1), Vukelić (1)

 

Odlična igra i “bezbroj” nerealiziranih prilika odvelo nas je u još jedan poraz od ekipe Liburnija Opatije. Nastavak odličnog pristupa i borbenosti mogli smo vidjeti protiv veoma jake ekipe Vinodola. Vodstvo 2:0, 4:2 i odličnih 5:5 nakon prvih 15 minuta utakmice nismo uspjeli zadržati i u nastavku.