Seniorska ekipa je u subotu, 30. studenog 2019. godine, u sklopu 9. kola III HRL zapad ugostila ekipu iz Kaštelira.

Nakon nekoliko uzastopnih uspjeha seniorska ekipa je tražila 6. pobjedu zaredom, a protivnik je bio MRK 28. April II iz Kaštelira. Na tribinama Gradske sportske dvorane u Gospiću okupilo se veliki broj gledatelja (službeno 450), to je ekipi dalo dodatnu snagu i motivaciju za uspjehom.

Iako bez izuzetno bitnog Marina Čovića (puknuće prednjih križnih ligamenata), igrači su reagirali izuzetno dobro i od samog početka pokazali u kojem smjeru će utakmica teći.

Odlična, agresivna i pokretljiva obrana i napadači raspoloženi igrači su već u prvih 15 minuta napravili razliku od 6 pogodaka (11:5), što je trener Jeličić iskoristio za davanje minutaže našim najmlađim članovima ekipe. Izgubio se u tim trenucima ritam igra, razbranio gostujući golman te se razlika veoma brzo istopila (13:13), a na odmor smo otišli s jednim pogotkom prednosti (16:15).

Nastavak je donio nekoliko minuta traženja ritma i ponovnog ulaska u utakmicu prve ekipe gdje smo ušli i u zaostatak (16:18, 17:19, 18:20, 19:21). Od 40. minute pa do kraja utakmice na terenu je postojala samo jedna momčad.Osam primljenih pogodaka i čak 20 postignutih donijelo nam je novu visoku pobjedu (39:29) u kojoj su svi igrači dobili priliku i novo slavlje na terenu zajedno s članovima naše rukometne škole.

Prelijepo je bilo vidjeti pjesmu, veselje i veliko zajedništvo svih uzrasta kluba na centru terena po završetku utakmice, a koje pokazuje da svi živimo za rukomet i ovaj klub.

Vrlo dobrim golmanima Kolačeviću i Stilinoviću priključili su se napadački najraspoloženiji Pavelić s 12, Jelić s 8, te Šop, Milković i Antić s po 3 pogotka.