Dječaci U11 pred domaćom su publikom u nedjelju, 10. ožujka 2024. godine, odigrali susrete 9. kola 1. HRL Zapad protiv vršnjaka RK Ogulin i RK Zamet. Nove su bodove osvojili visokom pobjedom protiv ekipe Zameta što ih je „podiglo“ na 6. mjesto ukupnog poretka sa 7 pobjeda i 9 poraza.

Na čvrst ulazak u utakmicu ogulinskih rukometaša, gospićki su igrači odgovorili istom mjerom pa je do 8. minute rezultat bio izjednačen (3:3). Nove serije (3:0, 3:0) Ogulince su odvele na osjetniju gol razliku koju Gospićani nisu uspjeli bitnije smanjiti pa se na predah otišlo s rezultatom 12:7 na strani protivnika.

Dva pogotka domaće ekipe na otvaranju drugog dijela susreta vratila su Gospićane na samo -3. Manjak koncentracije u obrani pružio je Ogulincima priliku za novu seriju nakon koje su došli u vodstvo 16:9. Posljednjih 10 minuta utakmicom su vladali Gospićani. Čvrsta obrana i odlična realizacija napada dovela je do jednakog broja postignutih pogodaka obje ekipe u drugom poluvremenu. Nažalost, rezultatska prednost s poluvremena bila je dovoljna da gostujuća ekipa upiše pobjedu rezultatom 19:14.

Iako je utakmicu otvorio pogodak ekipe Zameta Gospićani su u ovom susretu pokazali sve svoje naučeno rukometno znanje. Serijom 7:0 nakon 5. minute „odlijepili“ su se na teško dohvatljivu prednost (+7). Do odlaska na predah gospićki su rukometaši vodstvo dodatno povećali za konačnih 13:5.

U drugom dijelu utakmice svi su gospićki igrači dobili i iskoristili svoju priliku. Pobjeda rezultatom 35:10 donijela je nove bodove najmlađim rukometašima Gospića.

Posebno se istakao Roko Maras sa 7 pogodaka, a u listu strijelaca su se barem jednom upisali svi ostali igrači.

RK GOSPIĆ – RK OGULIN 14:19 (7:12) – Maras (4), Rogić (3), Ratković M. (3), Pezelj (2), Borovac (1), Umiljenović (1)

RK GOSPIĆ – RK ZAMET 35:10 (13:5) – Maras (7), Ratković M. (5), Šolaja (4), Borovac (3), Umiljenović (3), Rogić (3), Pezelj (3), Grbac (3), Alibabić (2), Dadić (1), Ratković S. (1)