Članovi našega kluba su u utorak, 30. svibnja 2017. godine, obilježili Svjetski dan sporta. Na Trgu Stjepana Radića u Gospiću okupilo se nešto više od 150 naših članova koji su prezentirali svoja rukometna umijeća.

 

Rukometaši našega kluba obučeni u plavo bijele majice s obilježjima kluba okupirali su centar Gospića. Trg Stjepana Radića u Gospiću se od 17 pa sve do 18,30 sati pretvorio u malo rukometno “borilište”. Više od 150 naših članova iz Gospića, Perušića i Ličkog Osika (oni najmlađi i s roditeljima) odazvalo se ovoj akciji obilježavanja Svjetskog dana sporta koji zbog lošeg vremena i rasporeda pretrpanog obvezama nismo uspjeli obilježiti 25. svibnja 2017. (službeni datum).

Osim rukometaša akciji su se mogla pridružiti i ostala djeca i sportaši za koje smo pripremili rukometne lopte i četiri rukometna gola. Naši treneri su ekipirali članove svojih grupa i odradili pokazne treninge, te odigrali nekoliko kratkih utakmica.

Bio je ovo još jedan uspješno organiziran događaj s kojega su naša djeca kućama krenula sretna i zadovoljna, a to je ustvari konačni cilj koji nas vuče dalje.

Hvala svima koji su omogućili da ovaj događaj uspije, pogotovo roditeljima koji prepoznaju veliki trud svih trenera i daju bezuvjetnu podršku našem radu.