Dječaci A (2006.) su na domaćem terenu odigrali najbolje utakmice ove sezone i ostvarili dvije pobjede!

U nedjelju, 28.10.2018., su u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću odigrane utakmice 3. kruga 1.HRLDA u kojima su uz našu ekipu sudjelovali i MRK Arba Rab, RK Viškovo i RK Čavle.

Naši igrači su odigrali dvije utakmice i odličnim igrama zavrijedili 4 boda.

RK GOSPIĆ – RK VIŠKOVO 19:17 (8:9) – fizički superiorni protivnik bolje je ušao u utakmicu i poveo 2:0, 6:4, 8:5. U tim trenucima se obrambeno nismo najbolje snalazili budući nam je veoma visoka i moćna vanjska linija Viškova stvarala velike probleme. Tijekom minute odmora uspjeli smo odraditi kvalitetne dogovore i prenijeti ih na teren. Obrana je radila kao sat, srce, inat i želja za pobjedom probudila se kod svih igrača na terenu te do poluvremena uspijevamo smanjiti na 8:9. U nastavku nastavljamo s velikom i beskompromisnom borbom u obrani, a u napadu predvođenih Hrvojem Rukavinom preokrećemo rezultat u svoju korist (13:12, 16:13, 19:14) i dolazimo do sasvim zaslužene pobjede koju samo zaslužili velikom borbom u obrani. Hrvoje Rukavina je postigao 9, a Ivan Domazet dodao 4 pogotka, dok je na golu vrlo dobar bio Ivano Tonković

 

RK ČAVLE – RK GOSPIĆ 12:14 (5:10) – iako fizički i emocionalno umorni od prethodne utakmice dečki su sigurno započeli susret i poveli 5:1. Razlika je narasla do 9:2, no gosti do poluvremena ipak smanjuju na 10:5. U drugih 20 minuta smo odradili nekoliko izmjena, uspjeli sačuvati razliku i ostvariti pobjedu od 2 pogotka prednosti. Marko Čačić s 4, te Luka Orešković, Hrvoje Rukavina i Karlo Kosović s po 2 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.