Danas (23.5.2017.) je u Senju odrađen prvi trening selekcije mlađih kadeta Ličko-senjske županije kojim se i službeno oformila ekipa koja okuplja trenutačno najbolje rukometaše navedenog godišta u našoj županiji.

 

Na inicijaticu našeg kluba koju je podržala i uprava RK Senj dogovoreno je i prvo okupljanje najboljih rukometaša mlađekadetskog uzrasta naše županije. Ovo je još jedan od povijesnih trenutaka za rukomet u našem gradu i županiji budući nikada prije nije stvarana rukometna selekcija. Za selekciju su oba kluba dala po 8 igrača pa su tako od naših igrača svoja mjesta napornim radom i odricanjem zaslužili Nikola Biškupić, Tomislav Milković, Matej Suknaić, Ante Rupčić, Josip Starčević, Luka Rukavina, Marko Kovačević i Bruno Vukelić. Okupljanje je održano u Senju, a na njemu je prisustvovalo 14 igrača (2 igrača (među kojima naš Bruno Vukelić) su se opravdala neodgodivim obvezama) s kojima su radili treneri Josip Štokić, Igor Šojat i Vanja Antić.

Kontrolno okupljanje je završilo uspješno, te je već u dogovoru termin novog. Selekcija će svoju sezonu završiti sudjelovanjem na 10. turniru u rukometu za mlađe uzraste “Mali medo” koji će se početkom lipnja održati u Gospiću. Biti će to prve “službene” utakmice na kojima će dečki sudjelovati pod imenom Selekcija Ličko-senjske županije.