S 13. karnevalskog turniru u Crikvenici vratili smo se s novim vrhunskim rezultatima.

U nedjelju, 28. siječnja 2018. godine, se u Crikvenici u organizaciji Primorske škole rukometa održao 13. karnevalski turnir u malom rukometu. Naš klub je sudjelovao s 11 ekipa i više od 80 sudionika, te se ponovno možemo pohvaliti velikim uspjesima koji su rezultirali brojnim nagradama u svi kategorijama.

Dječaci 2007. godišta su bez poraza osvojili 1. mjesto u finalu pobijedivši domaćina Primorsku školu rukometa, a Fran Juraj Rukavina je proglašen najboljim golmanom turnira.

U konkurenciji dječaka 2008. godišta smo također osvojili 1. mjesto, a u finalu nas je čekao Senj. Novom pobjedom dječaci su zaokružili još jedan savršeni učinak bez poraza. Nagradu za najboljeg igrača turnira zaslužio je naš Ivan Borovac.

Dječaci 2009. godišta su na ovom turniru poraženi prvi puta u cijeloj sezoni. Poraz je došao u polufinalu od ekipe Karlovca, no pobjedom u utakmici za 3. mjesto osvajamo broncu.

Veoma uspješne su bile i naše djevojčice koje su u obje konkurencije osvojile medalju.

U kategoriji 2008. godišta naše su cure osvojile vrijednu broncu, dok smo u 2009. godištu porazom u finalu od Karlovca zauzeli drugo mjesto. Lucija Erega proglašena je najboljom golmanicom turnira.

 

Želimo čestitati i zahvaliti svim našim igračima i igračicama sudionicima turnira, a pogotovo trenerima i roditeljima koji su išli kao podrška i pomogli da i ovaj turnir prođe na najbolji mogući način.

 

Već sljedeći vikend nas očekuju nove obveze i odlazak na turnir u Matulje.