Iza nas je još jedna jaka pripremna utakmica.

Seniori nastavljaju sa svojim pripremama za novu sezonu, te su u sklopu istih odigrali još jednu veoma jaku pripremnu utakmicu. Ovoga puta su otputovali u Crikvenicu gdje su snage odmjerili s još jednom članicom 1.B HRL, ekipom Crikvenice.

Ni ovoga puta ekipa nije bila kompletna pa što zbog poslovnih, što zbog privatnih obveza i ozljeda nismo mogli računati na veoma bitne Antu Dželaliju, Marina Bilića, Antu Sakića, Nikolu Kovačevića, Ivana Verzona, Martina Kolačevića, Marka Brkljačića i Marina Čovića s kojima nam je uvelike sužena širina klupe i uskraćena mogućnost rotacije.

Ekipa je odradila jednu solidnu utakmicu koja je pokazala koliko igračima nedostaje treniranje u dvorani s loptom koje je onemogućeno uslijed mjera donešenih zbog pojave virusa COVID-19. Osjećaja za loptu i prostor, kao ni preciznosti ni jačine šuta za sada nema previše, te se nadamo da ćemo uskoro ući u dvoranu i napokon odraditi prvi organizirani trening tehnike i taktike s loptom.

Domaćini su veoma brzo napravili razliku od 4-5 golova koju smo većinom prvog poluvremena uspijevali održavati, no pad u završnici donio nam je zaostatak od 10 pogodaka razlike na poluvremenu. U drugi dio smo ušli odlučnije i agresivnije, ali odlično odigrane obrane koje su nam davale mogućnost smanjenja zaostatka sa 8 na 6, pa i 5 golova razlike nismo uspjeli napadački potvrditi i realizirati. Dojam je da je konačni poraz rezultatom 37:27 i uz sve navedene izostanke i malo više koncentracije mogao i trebao biti kudikamo manji.

Na utakmici se ekipi predstavio Marin Cuculić koji je s nekoliko pogodaka potvrdio da će biti kvalitetna napadačka opcija tijekom nove sezone.

Slijedi nam još desetak dana do utakmice 1. kola 2. HRL zapad te se nadamo da ćemo uskoro imati priliku početi trenirati u dvorani i navedenom roku pokušati nadoknaditi vrijeme i korigirati greške u igri.

RK CRIKVENICA – RK GOSPIĆ 37:27 (22:12) – Matulović (7), Jelić (5), Udiljak (5), Antić (3), Cuculić (3)