Rukometaši Riječkog prvoligaša Rukometnog kluba “Zamet” došli su u četverodnevni posjet Gospiću odradivši dio priprema. Stupili smo u kontakt i organizirali prijateljsku utakmicu koja će našim dečkima zauvijek ostati u sjećanju kao jedno odlično iskustvo.

 

GALERIJA SLIKA

 

 RK Gospić – RK Zamet, Gospić 22.8.2014.

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: Gospićani protiv prvoligaša RK Zamet

Dolaskom u Gospić na četverodnevne pripreme riječki prvoligaš RK Zamet odigrao je prijateljsku utakmicu protiv našeg trećeligaša, ekipe Gospića (18:48). Gospićani su predstavili svoje prinove iz Ogulina, koji su iskoristili svoje minute i pokazali da će dodatno osnažiti ekipu, podignuti razinu konkurencije, a samim time i kvalitetu treniranja i sportskog duha. Konačni rezultat, naravno, niti u jednom trenutku nije bio upitan, no svakako vrijedi istaknuti da su se Gospićki rukometaši sportski borili, te, iako vidljivo neuigrani budući su na samom početku priprema, pokazali da je pred njima uspješna sezona.
Zamećani su dobili i prigodni poklon, sliku našeg akademskog slikara Stipe Golca koja će krasiti njihove vitrine i podsjećati ih na ugodan boravak u našem Gospiću.