Završio je prvi rukometni kamp u organizaciji Rukometnog kluba “Gospić”.

Gospić je od 19. do 22. lipnja 2021. godine svjedočio prvom, povijesnom rukometnom kampu koji je to u punom smislu i bio. Treniralo se dva puta dnevno, a pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina u četiri je dana odrađeno sedam treninga.

Kamp je bio zatvorenog tipa te je na njemu sudjelovalo stotinjak mladih rukometaša i rukometašica kluba rođenih od 2006. do 2011. godišta, dok su treneri kampa bila sljedeća imena iz same vrške trenerske piramide u Hrvatskoj:

– Nenad Šoštarić – trener rukometa

– Boris Dvoršek – trener rukometa

– Iva Kanjugović – trenerica rukometa

– Darko Jeličić – trener golmana

– Alen Marošević – kondicijski trener

 

Treniranje pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina oduševilo je roditelje i samu djecu koja su s osjehom dolazila i odlazila s treninga, a sve se okončalo završnim treningom punim sportsko društvenih igara koji je bio kao “šlag na torti” ovog projekta na kojeg smo izuzetno ponosni.

Kvaliteta organizacije kampa i kluba općenito, entuzijazam, ljubav, predanost, što roditelja i djece, što svih trenera i same uprave kluba, bilo je nešto što su naši gosti primijetili i za što su nas pohvalili već prvoga dana.

Ponosni smo što smo stvorili klub i grupe mladih rukometaša i rukometašica koji daju ono što je u današnjem životu rijetko, a to su ljudskost, pozitiva i emocija. Treneri su to prepoznali te smo već krenuli u priču oko organizacije novog rukometnog kampa.

 

Hvala svima koji su sudjelovali i potpomogli organizaciju ovoga kampa, hvala roditeljima i djeci, te velika hvala trenerima Šoštariću, Dvoršeku, Kanjugović, Jeličiću i Maroševiću što su u svom gustom kalendaru našli nekoliko dana za rukomet u Gospiću, dali svoje znanje, novi, još jači vjetar u leđa rukometu u Gospiću, ali najbitnije, što su se kao uspješni treneri uklopili u našu grupu običnih, jednostavnih, poštenih ljudi punih emocija i ljubavi prema rukometu.