Sedmo kolo 3.HRL zapad donijelo nam je domaću utakmicu protiv RK Buzet II.

Utakmica je na molbu gostujuće ekipe odigrana u petak, 15. studenog 2019. godine, što nije omelo gledatelje (službeno 470) da ponovno napune dvoranu i budu velika podrška našim dečkima.

Trener Jeličić je u startnu postavu uvrstio one najmlađe pa smo tako utakmicu započeli u sastavu Milković T. – Starčević, Kovačević, Suknaić, Vukelić, Jurišić, Stilinović koji su se solidno držali, no ipak nakon 15 minuta utakmice zaostajali 4:6.

Ulaskom Jelića, Pavelića i Antića brzo smo potpomognuti s nekoliko obrana Stilinovića serijom 6:0 preokrenuli rezultat i poveli 10:6. Do poluvremena zbog manjka koncentracije šuta u brojnim napadačkim situacijama ne uspijevamo povećati prednost te na odmor odlazimo pri vodstvu od 3 pogotka (15:12).

U drugih 30 minuta utakmice uspjeli smo napadački potvrditi brojne odlične obrambene reakcije te serijom 10:3 doći u vodstvo 25:15.

U završnih 15 minuta došlo je do nove rotacije u sastavu, te su mlađi dečki razliku povećali na +12 (32:20), te ju održali do konačnih 33:21.

Pavelić sa 7, Suknaić i Vukelić s 5, te Brajković i Antić s po 3 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi koju 1 bod dijeli Novigrada i prvog mjesta na ljestvici.