Suradnja najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj, PPD Zagreb, i Rukometnog kluba „Gospić“ dobila je svoj nastavak.

Nakon dvije odrađene aktivnosti u kojima su najprije mladi rukometaši Gospića bili gosti RK PPD Zagreb, odigrali međusobne utakmice i dobili posebni doživljaj izlaska sa svojim idolima na rukometni teren prilikom prozivke igrača susreta PPD Zagreb i Veszprem u kojem su bili svjedoci jedne fantastične rukometne atmosfere i pobjede Zagrebaša, a zatim pomladak PPD Zagreb bio gost na veoma jakom rukometnom turniru u Gospiću, ponovno su Gospićani bili gosti u metropoli Hrvatske.

Nešto više od 130 rukometaša, rukometašica, trenera i roditelja otputovalo je u srijedu, 8.2.2023., iz Gospića u Zagreb gdje su s tribina zagrebačke Arene bodrili rukometaše Zagreba u utakmici Lige prvaka protiv PSG.

Odlična rukometna predstava obiju ekipa ipak je rezultirala porazom domaćina rezultatom 30:33 što nikako nije umanjilo ukupni doživljaj.

Malo je reći kako je odlazak na ovako važan rukometni susret, nekima i po prvi puta, donio nezaboravno iskustvo i stvorilo vrijednu rukometnu uspomenu.

Velika je stvar, kako za Rukometni klub “Gospić” tako i za sve članove, biti dio ovakve suradnje koja otvara nove mogućnosti i nove obzore koje bi bilo šteta ne iskoristiti, odnosno ne biti dio istih i u budućnosti.