Još jedna sezona je završena zajedničkim druženjem u prirodi.

Po završetku jutarnjih aktivnosti Ljetnog rukometnog kampa “Gospić 2021” u utorak, 22. lipnja 2021. godine, u poslijepodnevnim je satima bilo organizirano zajedničko druženje članova kluba i njihovih obitelji kojim smo službeno okončali još jednu sezonu okrnjenu virusom COVID-19.

Sezonu su obilježili isključivo treninzi, a nemogućnost odigravanja ligaških utakmica pokušali smo nadoknaditi organizacijom brojnih prijateljskih utakmica te ostalim rukometnim i ne rukometnim aktivnostima koje se nalaze u planu i programu kluba.

Posljednja takva aktivnost je i završni izlet u organizaciji Vijeća roditelja za koji je kao destinacija ove godine izabran PP Grabovača u Perušiću.

Odličan odaziv od oko 150 osoba grupa iz Gospića, Udbine, Korenice i Brinja obogatilo je ovaj događaj, a svi prisutni su uz posjet špilji Samograd mogli uživati u roštilju na tamošnjoj Roštilj dragi kao i prelijepoj prirodi na cijelom tom području.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim članovima Vijeća roditelja kluba, trenerima i svim sudionicima što su još jednu sezonu zaokružili na ovaj jedinstveni način i pretvorili ovaj događaj u još jedno lijepo obiteljsko druženje puno osmjeha i veselja.