Iako je Škola rukometa Otočac svoje djelovanje započela tek prije godinu dana rukometom se uspjelo zaraziti preko 50 djece iz Otočca i okolice.

Upravo iz okolice Otočca, točnije iz Kompolja, stigla je sa svoje dvije rukometašice i Sanela Perišić, od ove sezone uz Roberta Havličeka nova trenerica Škole rukometa u Otočcu.

Sanela je rođena 1985. godine u Virovitici gdje je tijekom školovanja 6 godina provela trenirajući rukomet u Rukometnom klubu Tvin trgocentar Virovitica. U sjećanje joj se najviše urezala trenerica Elena Nemeškalo, tadašnje drugo lijevo krilo na svijetu, koja joj je bila i uzor jer je i sama igrala upravo tu poziciju.

Iako je nakon srednje škole upisala studij Kondicijske pripreme sportaša, želja za vojnim pozivom odvela ju je drugim putem. Bivša je vojna specijalka, padobranka i policajka, a ljubav prema natjecanju i uniformi zamijenila je onom prema rukometnoj lopti, škripanju parketa i djeci.

Ljubav ju je dovela u Liku 2008. godine i trenutno živi u Kompolju kraj Otočca. Prateći svoje dvije kćeri na njihovom rukometnom putu ponudila je klubu svoje znanje i vještine te će od sezone 2023./2024. biti dio trenerske ekipe Rukometnog kluba „Gospić“.

Želja joj je mlađe naraštaje usmjeriti prema velikim uspjesima u rukometu i pomoći im da nikada ne odustanu od svojih snova i naše prelijepe rukometne igre.

Saneli želimo puno rukometnog uspjeha i mnoštvo osvojenih medalja.